Tavaszi Trend #1

Izgalommal  várjuk a tavaszt, hisz ilyenkor általában a világosabb, játékosabb színek dominálnak. A statisztikák szerint, a hölgyek bátrabban váltanak hajszínt és fazont is ebben az évsazkban. Az Ombre, Sombre technikákat abszolút leváltották a Balayage és Bronde színváltoztatások. Jelenleg a piacon inkább a melegebb, forróbb színek lesznek a mérvadóak.
“Átéltük a drasztikus, nagyon sötét töveket és a nagyon világos végeket, de már tavaly nyáron észre vehettük, hogy ezeknek a festési technikáknak a hatásai kezdtek elhalványulni és valami lágyabb és természetesebb felé mozdultunk el”, mondja a JOICO celebrity hajszobrásza.

Idén a JOICO fodrászok célja sem más, mint megalkotni a szexi napsütötte megjelenést, mint azt már láthattuk megannyi Hollywood-i sztárnál is. Válasszuk a ragyogó beach hullámokat, vagy akár az éles bob frizurát, a Balayage szabad formájú megközelítése miatt minden stílusban tökéletesen elhelyezhető. Ezzel a technikával, sikeresen kiemelhetjük festésünket vagy éppen vágásunkat.
Ahhoz, hogy ezeknek a frizuráknak a mozgása stílusos legyen, dolgozzunk bele egy kis Joico Texture Boost Dry Spray Wax – ot. Gyerekjáték az egész és máris kész a laza Spritz frizura.

Vári Adrienn - Szerkesztő