Eső-tűrő haj tippek

A napokban ugyan kellemes, tavaszi időjárással számolhatunk, no, de mit tehetünk akkor, amikor esik az eső vagy síelni, “hüttézni” indulunk? Télen, ugye szokványos, hogy fel kell tennünk a téli gumikat az autónkra, meleg csizmát, bőr bakkancsot húzunk, melyet előre gondosan kitísztítunk, ápolunk. És mi lesz a hajunkkal? Nem felejtettünk el valamit?

Alapvetően minden évszaknak meg van a sajátos hatása hajunkra, így érdemes ennek megfelelően ápolni azt. Tehát hölgyeim, ami nyáron szuper terméknek számít, az egyszer sem biztos, hogy télen is az lesz! A téli időjárás egy speciális kihívás a kezeléseket is célzottan a problémára kell szabnunk.

“Sapka fej”

Probléma: Esik az eső, vagy a hőmérséklet minúsz alá esik, itt az ideje sapkát hordani, hisz megfelelően kell védenünk hajhagymáinkat a hideg ellen. Felmerül, hogy minek készítsünk frizurát, hisz úgy is lapos, szétszórt lesz a sapka által… Sőt, sokan ilyenkor kitolják a hajmosás hosszát, illetve a festés gyakoriságát, gondolván a sapka alatt úgy sem tűnik fel senkinek. Igen ám, de azt a sapkát le kell vegyük a munka helyünkön, vagy ha csak az otthonunkban tartózkodunk a férjünk illetve magunk előtt… Gondolom mindenki ismeri a tiszta, ápolt haj közérzet javító hatását, miért felejtenénk el ezt télen?

Tipp: Menjünk elébe a problémákna és a sapka felhúzása előtt, fújjunk hajunkra Stucture Glamtex -et. Ez a rendkívül tartós, de mégis formázható spray, bársonyos, mégis nagy volument biztosít frizuránknak a sapka levétele után is. nincs más dolgunk csak beletúrni hajunkba és már kész is a tökéletes frizura!

Vári Adrienn - Szerkesztő