LumiShine Show- Brüsszel

Még alig hültek ki a JOICO Europe által rendezett LumiShine Show székei Brüsszelben, mi már tudósítunk is. Ugyanis nagy mérföldkő ez a JOICO életében. Nem csupán egy új termékcsalád kerül beveztésre, hanem egy most már számokkal is ellátott új festőrendszer is, ami a LumiShine névre hallgat. És igen, itt van Europában, jövőhéttől rendelhető Magyarországon is!

A LumiShine konferenciának Brüsszel adott otthont, ahol az egésznapos konferencia után egy fantasztikus LumiShine Showt láthattak az európai oktatók, köztük Gajdos László- ügyvezető igazgató és Szikriszt Joci- művészeti vezető is. A Show csillogásáért, a már Magyarországon is bemutatkozó Leen Valvekens és Ian Davis felelt. Szikriszt Joci, művészeti vezetőnket kérdeztük a tegnapi nap történéseiről.

,,Hatalmas titkolózás, készülődés előzte meg a Joico új festékének Európai premierjét. Az európai oktatók (így a magyarországi oktatóink is) már október óta ismerkednek vele, ízlelgetik az új brilliáns technólógiát. Azt gondolom, hogy az ő nevükben is bátran mondhatom, fantasztikus anyag kerül a piacra, öröm vele festeni.”

,,Tulajdonképp, ezzel a bemutatóval lett a nagyközönség előtt is mostantól nyilvános az újdonság és ezzel a kis bemutatóval indult hódító útjára a LumiShine, egy a legmodernebb hajfestési technológiát magábafoglaló kompakt festék paletta.”

Joci elárulta, hogy a rendezvényen sok sok tippet, trükköt megosztottak velük, amiket haza érkezésük után bemutatnak, de alapvetően, egy nagyon egyszerűen használható rendszerről beszélhetünk.
,,Nagyszerű Show-t láthattunk ismét, ami után egy hatalmas partyval ünnepeltük a LumiShine európai bevezetését! Úgy gondolom, hogy sikerült egy csipetnyi californiai napfényt hozzá varázsolni a Joico által már régóta képviselt alap gondolathoz, mely szerint az egészséges haj mindenek felett fontosabb! Ennek tudatában, örömteli hangulatú hajfestéstésünk, még boldogabb és talán még egészségesebb vendégeket eredményez majd!”

Hamarosan érkezik az itthoni bemutató is… Shhh…

Vári Adrienn - Szerkesztő