Stílusos megjelenés edzés közben is

Hidd el, fél siker az ápolt, csinos megjelenés egy-egy edzés alkalmával. Hogy miért is jutott ez most eszünkbe? Hisz javában tart már a 2016-os év, az Újévi fogadalmaid gondolom téged is hívnak… hív az edzőterem… a január általában az kötelezettség vállalások hónapja, ilyenkor jobban próbálunk magunkra találni, magunba nézni, listát gyártani az adott évre.

Paul Norton, a Joico mesterfordrásza is elhatározta, hogy a jövőben is vigyázni fog frizurádra, még akkoris, ha aktívan sportolsz 2016-ban és a legkeményebb spinning órán is szuper megjelenésre vágysz. Összegyűjtött 3 nagyon könnyen elkészíthető frizurát, melyek figyled meg, a kedved is meghozzák majd az edzéshez!

Ma nézzük meg az elsőt:

A FONOTT FRIZURA

Szeretjük azt, ahogy egy-egy frizurával, kitudjuk emelni az arc keretét és a szem csodálatos milyenségét, különösebb tartozékok nélkül. 

  • Kezdjük az alapokkal. Készítsünk néhány szelíd hullámot hajvasaló segítségével. A textúra segít megőrizni a volumenjét.
  • Alkalmazzunk bőséges mennyiségű Structure Glamtex– tupír hatású sprayt a gyökerektől egészen a végekig.
  • Válaszd el a hajad mélyen elől az egyik oldalon, körülbelül három centire a fő választékodtól.
  • Ezután a leválasztást csatold el, majd a maradék hátsó részt, kösd lófarokba egy hajgumival.
  • Az elől leválasztott hajat, kezd el fonni, miközben a szálak egy síkban hátra felé haladnak a fejeden. Folytasd addig, amíg el nem éred a füledet, onnan kell a lófarokhoz biztosítanod a fonatot. Kösd át rajta majd rögzísd pár hullám csattal. 
  • Az edzés végén, vedd ki a hajgumit, fújj még néhányat a Glamtex sprayből és kész is az utcai, vagány megjelenésed!

Vári Adrienn - Szerkesztő