A clinscalp győzelme- hajhullás ellen

A hajhullás elleni küzdelem igazi oldalát csak az ismerheti, aki valóban küzd is ellene. Aki várja a csodát, azt gondolva, hogy majd idővel biztos magától is rendbe jön a hajkoronám, annak vagy nem jelent nagy problémát hajszálai elvesztése, vagy nem olyan mértékű a hajhullása, hogy az már látványos is legyen. Sajnos vannak olyanok is, akik egész egyszerűen belefáradtak a különböző csodaszerek méregdrága megvásárlásába és inkább elfogadják kopaszodásukat és a természet rájuk gyakorolt hatását. Abszolút egyet értek velük, ugyanis tapasztalatból írhatom, (a közvetlen környezetemben élőket látva) hogy rengeteg hajhullás elleni szert kipróbálva sem hozzák a szerek az igért változást.

Őszinte leszek… úgy, hogy a JOICO cég munkatársa vagyok, még így sem hittem a Cliniscalp termékcsalád valódi erejében. Éppen azokból a csodaszerekből indultam ki, amiket hosszú évek alatt a társaságomban lévő emberek is meséltek. Azt gondoltam, ha az idő és a visszajelzések bebizonyítják a termék által ígért változásokat, akkor én is ajánlani fogom a barátaimnak.

Alkalmam adódott figyelemmel követni az eladási és a vissza térő vásárlási statisztikákat, amikből egyre több pozitív visszajelzés érkezett. Megdöbbenve tapasztaltam, hogy azon felhasználóknál, akik még nem veszítették el teljesen hajhagymájuk “szívdobogását”, abszolút stimulációt eredményezett a Cliniscalp termékek rendszeres használata.

Minap egy olyan vásárlóval sikerült szóba elegyednem, akinek a felesége szülés után kezdte el használni a termékeket, mert -elmondása szerint- szinte már alig maradt haja. Szerencséje volt, mert a hajhagymái még éltek, így viszonylag gyorsan reagáltak a Cliniscalp termékcsaládban lévő vitaminokra és természetes növényi anyagokra. Ma már újra gyönyörű hajkoronával éli mindennapjait. Azonban felmerült bennem a kérdés, miért vásárolta ismét meg a termékeket a férj, ha már rendbe jött a felesége haja?

Kiderült, hogy saját használatra vásárolt a férfi, most már megelőzés céljából használja a Cliniscalp sampont és fejbőr kondícionálót, meg mert úgy érzi frissíti a fejbőrét.

További információk: https://webshop.joico.hu/termekkategoria/cliniscalp/

Vári Adrienn - Szerkesztő