Szilveszterezz makulátlan külsővel!

Kezdődjön az új esztendő egészséges hajkoronával! A külső megjelenés egysége a részletekben rejlik. A csodálatos kiegészítők és a szebbnél szebb ruha költemények mit sem érnek, ha ápolatlan bőrrel, körömmel vagy hajjal jelenünk meg egy eseményen. Miért lenne ez másként Szilveszterkor? A JOICO Split End Mender “hajvég ragasztója”, bámulatos eredményeket tud elérni a töredezett hajvégeken. Használata során, a kissé savas PH értékének köszönhetően, roppant hatékonyan jut be a hajszál szerkezetébe. A Kutikulla rétegbe érve, a 19 aminósavas keratin protein segítségével, feltölti a sérült részeket.

A gyors, de mégis hatékony eredmény érdekében, válaszd a JOICO Humidity Blocker– párataszító termékét. Nem csak nyáron nyújt tökéletes megoldást hajad tartósságára, de télen a köd és a hirtelen hideg-meleg okozta környezeti hatások ellen is nagyszerűen védi fürtjeit egyenes vagy hullámos vonalait.
Tipp: Fújd be törölköző száraz hajad szárítás előtt, így megfelezheted a szárítási idődet. Majd “fixáld” frizurád szárazon is, ezzel selymes fényt és tartósságot kölcsönözhetsz neki.

Vári Adrienn - Szerkesztő