MOSZI- Europe Cup 2015

Egy olyan születésnapi ünnepség részesei, fő támogatói lehettük, melyen a szakma legkiemelkedőbb mestereivel állhattunk színpadon. A kozmetika, köröm és tetoválás világán felül, gyönyörű kontyokat, művészi kiteljesedéseket és professzionális versenyfrizurákat is megcsodálhattunk a december 6-án megrendezésre kerülő,  MOSZI 25. születésnapi rendezvényén.

A Budapest Open Europe Cup, második alkalommal rendezte meg a szakmai napot (az elsőn is résztvettünk) nem kevesebb sikerrel, mint tavaly.
Csapatunkból, ketten is képviselték, két külön produkcióval a JOICO Magyarország színeit.
Szikriszt József, művészeti vezetőnk, a Budapesti Operettszínház táncosaival tette felejthetetlenné a napot. Ghost Town névvel ellátott produkciójukkal egy olyan művészi irányzatot tártak a nagyérdemű felé, melynek tartalma mélyebbre mutatott, mint maga a külső megjelenés. Jocitól már megszokhattuk, hogy az aktuális társadalmi, szociális problémákat erőszeretettel ábrázolja művészi szemmel, így most sem alakult ez másként. Hirtelen egy kihalt, árnyakkal teli világba csöppentünk, mely rideg valójával késztetett elgondolkodásra minket, nézőket. A világ végén is van szépség….
Joci bemutatója után nem sokkal, Váradi Katalin, JOICO oktatófodrász lélegzetelállító konty kreációját is megcsodálhattuk. 2016 konty művészeivel állt egy színpadra, ahol is megpróbálta modelljén keresztül átadni a verseny frizurák átdolgozását, hordhatóbbá tételét. Modellje sugározta az egyensúlyt, a formai vonalak egyediségét, tisztaságot és nőiességet.
Ezúton is köszönjük a Prieston by Noémi Nagy ruhát Nagy Noéminek!

Gratulálunk a versenyzőknek és köszönjük a helyszíni illetve az előzetes segítségeket a csapatnak!

Fotó: Gráf Péter

Smink: Rácz Dóra

Koreográfus: Fejes Kitty

Vári Adrienn - Szerkesztő