InStyle- Vapiano Ladies Night

Egy este, ami csak a nőkről szólt. Az a megtiszteltetés érte a JOICO Magyarországot, hogy csatlakozhatott az #InStyle és a #Vapiano közös megrendezésében létrejött, #LadiesNight egész éves program sorozatához.

Ez az együttműködés, lehetőséget nyújtott azon hölgyek számára, akik szerettek volna egy meghitt, csajos vacsora mellett megszépülni és címlapra kerülni a Vapiano éttermeiben. A rendezvénysorozat estéin, a hölgyek teljesen megszépültek a sminkesek és fodrászok által, sőt, még JOICO ajándékcsomagot is haza vihettek.

Nagyon izgalmas és jó hangulatú volt az idei utolsó rendezvény is. Köszönjük professzionális munkájukat fodrászainknak, akik időt és energiát nem sajnálva tették szebbé az oda érkező érdeklődőket. A Corvin Center Vapianoban Váradi Katalin a JOICO Beauty Szalon (https://www.facebook.com/JOICOBeautySzalon/) mesterfodrásza és egy hajszobrász, a Fashion Street-i Vapianoban pedig Csépi Gabi a W41 (https://www.facebook.com/tesz.w41/)szalon fodrásza és Barkóczy Rita az E18 (https://www.facebook.com/Kozma-Hair-507417382604919/?fref=ts)fodrásza páros varázsolt.

Vári Adrienn - Szerkesztő