Kerekasztal Rendezvény- Budapest

Július 21-én került megrendezésre a nemzetközi szabvány szerint kialakított, első magyarországi JOICO kerekasztal megbeszélés. Az alap koncepció szerint, egy olyan rendezvényt álmodtunk meg, mely nem a show jelleget tűzte ki elsődleges céljául, mindinkább a szórakoztató oktatást, termék megismerést és próbálást tartotta szem előtt.

Vendégeinket, Gajdos László ügyvezteő igazgató köszöntője után, Szikriszt József, művészeti igazgatónk Curl termék bemutatója fogadta. A legújabb JOICO göndörítő termékcsalád elméleti prezentációját átszötte, Váradi Katalin, nemzetközi oktató fodrász gyakorlati bemutatója. Vendégeink megismerkedhettek legújabb, kettő az egyben világosító és színező festékünkkel is, mely a Duolight névre hallgat.

A rendezvényen megismerkedtünk az ombre, sombre, balayage technikákon felül, a göndör haj megfelelő vágás technikájával is. Az esemény végén, fodrászaink egy-egy curl, göndörítő samponnal, kondícionálóval, hullám ápoló tejjel és hullám frissítő spray-el térhettek haza. Ezúton is köszönjük a sok sok segítséget csapatunknak! És köszönjük a gyönyörű helyszínt a Brody Studionak.

További képeket a facebook oldalunkon találtok: https://www.facebook.com/joicohungary?ref=hl

Vári Adrienn - Szerkesztő