InStyle Magazin- Vapiano rendezvény JOICO hajakkal

Egy este, ami csak a nőkről szól. Az a megtiszteltetés érte a JOICO Magyarországot, hogy csatlakozhatott az InStyle és a Vapiano közös megrendezésében létrejött, LadiesNight program sorozathoz.

Ez az egész éves együttműködés, lehetőséget nyújt azon hölgyek számára, akik szeretnének egy meghitt, csajos vacsora mellett megszépülni és címlapra kerülni a Vapiano éttermeiben. A rendezvénysorozat estéin, a hölgyek teljesen megszépülnek.

JOICO Magyarország partnerei az egészséges haj nagyköveteként elkészítik frizurájukat, majd a SecretGardrobe profi csapata varázslatos sminkekkel ajándékozza meg a résztvevőket. Ezután jöhet egy kis kézmasszázs a Loccitane jóvoltából, majd irány az InStyle magazin címlap fotózása.

Nagyon izgalmas és jó hangulatú volt az idei harmadik rendezvény. Köszönjük professzionális munkájukat fodrászainknak, akik időt és energiát nem sajnálva tették szebbé az oda érkező érdeklődőket.

Az eseményen fizura tanácsokat kaphattak a lányok a Kadahajszalon by JOICO neves fodrászaitól. A Fashion Street Vapianoban  Miszkuly Alexandra és Király Brigitta kettőse, a Corvin Center Vapianoban pedig Czabainé P. Zsuzsi és Várady Szabolcs párosa varázsolt. Találkozunk szeptember 21-én egyszerre két helyen: a Street Fashion és a Bécsi út-i Vapianoiban. Részletek hamarosan…

Vári Adrienn - Szerkesztő