Göndör haj? Nem probléma, itt a professzionális megoldás!

Probléma: Az ellipszis keresztmetszetű göndör haj törékeny pontokat tartalmaz a felszínén, ahol könnyen sérülhet, miközben erős szerkezetre volna szüksége, hogy egyenletes hullámokat alakítson ki. A gyenge és sérült belső fehérjeváz okozza a hibás, egyenletlen hullámokat.

Megoldás: A Bio-Advanced Peptide Complex, mely belülről kifelé erősíti meg a haj protein szerkezetét ezáltal javítja a göndör haj egyenletes, erősebb hullámképzését.

Probléma: A göndör haj természetes olaj tartalma (lipidek) melyek a tüszőből jutatnak a hajvég felé nehezen jutnak el a hajvégekhez, különösen, a sűrű, durva hajaknál. Ezért az ilyen haj védtelen és hidrofil (vízkedvelő). A kutikula sérült, törik és szálkás…

Megoldás: Az AvoCaBa Complex három rendkívül hatékony olaj keveréke, mely tökéletesen hidratálka a hajvégeket és kizárják a párát.

Probléma: A kiegyensúlyozott pH különösen fontos a göndör hajnak, mert ha nincs a hajszálak megszívják magukat a légkör párájával, megdagadnak és elvesztik formájukat. Szálkásak lesznek, kócolódnak…

Megoldás: A Curl családot úgy terveztük, hogy megvédje a szálakat a párától ezáltal biztosítva kontrolált hullámokat, loknikat.

Vári Adrienn - Szerkesztő