Hamarosan megérkezik a göndör, hullámos hajtípusú hölgyek álma: CURL

A göndör haj szerkezete más, mint az egyenesé. Sokkal törékenyebb és rosszabbul bírja a „stresszt”! A göndör hajú hölgyek és férfiak egyaránt küzdenek a gönödör haj minden napos ápolásával. Nem mindegy, hogy hajuk milyen irányba göndörödik, önálló életet él… és persze boldogok volnának, ha egészséges, nem szálkás, puha fényes hajuk lehetne. Ismerős az érzés, amikor reggelente különböző termékeket mixelünkk össze, hogy az majd hátha az egészséges haj irányába juttat minket? Ennek vége. A JOICO megalkotta az egyedülálló CURL termékcsládot!

Miért különbözik a göndör az egyenestől?

A göndör hajszálak formája más, mint az egyenesé, sokkal oválisabb emiatt törékenyebb is a felülete. Ezen kívül az olajak (lipidek) is nehezebben jutnak el a hajvégek irányába, ezért jobban kiszáradnak a göndör hajvégek. És ehhez még párosul a nyitott porozitás, ezért extra proteinre van szüksége hajunknak, hogy megerősödjön a szerkezete.

A JOICO mindig ott erősíti és építi újra a hajszálakat, ahol arra a leginkább szükség van! Minden egyes lokni egészségesebb, erősebb és verhetetlen szálkásodás védelemben részesül,  minden alkalommal, amikor csak használjuk.

Egyedül a JOICO használja a CurlRepair Technology™ , ami tartalmazza a szabadalmaztatott formulákat, melyek biztosítják az eddig sosem látott egészséges és rugalmas hullámokat.

A JOICO különleges CurlRepair Technológiája

A keveréke e három fantasztikus összetevőnek:

  • A szabadalmaztatott Bio-Advance Peptide Complex, ami erősíti a haj szerkezetét.
  • A mi exkluzív AvoCaBa triple oil System-ünk, mely nedvességet ad a hajnak.
  • Az Aqualastic Technology, ami fokozza a hullámképzést, segíti a hajformázást.

Vári Adrienn - Szerkesztő