Együtt a daganatos gyermekekért

2015. április 11-én, egy nagyszerű rendezvényen vettünk részt, melynek a JF Club adott teret a Symbol Budapestben. Egy nap, melyen egyszerre tudtunk segíteni az erre rászoruló daganatos gyermekeken és mindeközben csodálatos bemutatókban és a Creative Beauty Contest névre hallgató fodrász versenyben gyönyörködhettünk.

A Beauty Day jótékonysági rendezvény elsődleges célja, hogy adományaikkal és egyben szakmai tudásukkal is segítsék az Együtt a daganatos gyermekekért Alapítványt. Ezúton szeretnénk gratulálni az elért eredményekhez, ugyanis összesen 68 adományozó haját vágták le és így sikerül a hajakból parókákat készíteni a rászoruló gyermekek részére.

Említettük a Beauty Day keretében megrendezésre kerülő Creative Beauty Contest-et, amelyen fodrászok, sminkesek és divattervezők mutatthatták be alkotásaikat. 150 perc alatt alkothatták meg az idei év elegáns stílusát. Gratulálunk nekik is, pazar bemutókat láthattunk.

Külön szeretnénk kiemelni aranypartnerünket és kíváló csapatát, ugyanis Kada Szabó Éva és a Kada Hajszalon by Joico csapata, nagyban hozzájárult az est színvonalához. Lenyűgöző kreálmányaival mutatkozott be ismét Kada Szabó Éva mesterfodrász, de nem maradt el nyeremény nélkül csapata sem, hisz Király Brigitta tudhatta magáénak a fodrász kategória győzelmét és Váradi Szabolcsnak is gratulálunk, aki ugyancsak szemet gyönyörködtető kreációt mutatott a nagyérdemű felé.

És végül, de abszolút nem utolsó sorban, gratulálunk Gödöny Istvánnak, Perényi Ádámnak és Balogh Máténak is a rendezvény sikeréhez és reméljük folytatódik a jótékony kezdeményezés.

Vári Adrienn - Szerkesztő