InStyle- Vapiano Ladies Night rendezvény

Egy este, ami csak a nőkről szól. Az a megtiszteltetés érte a JOICO Magyarországot, hogy csatlakozhatott az InStyle és a Vapiano közös megrendezésében létrejött, LadiesNight program sorozathoz.

Ez az egész éves együttműködés, lehetőséget nyújt azon hölgyek számára, akik szeretnének egy meghitt, csajos vacsora mellett megszépülni és címlapra kerülni a Vapiano éttermeiben. A rendezvénysorozat estéin, a hölgyek teljesen megszépülnek.

A JOICO Magyarország partnerei az egészséges haj nagyköveteként elkészítik frizurájukat, majd a SecretGardrobe profi csapata varázslatos sminkekkel ajándékozza meg a résztvevőket. Ezután jöhet egy kis kézmasszázs a Loccitane jóvoltából, majd irány az InStyle magazin címlap fotózása.

Nagyon izgalmas és jó hangulatú volt az idei első rendezvény. Köszönjük professzionális munkájukat fodrászainknak, akik időt és energiát nem sajnálva tették szebbé az oda érkező érdeklődőket. A Fashion Street Vapianoban Váradi Katalin és Várhelyi Balázs kettőse, a Corvin Center Vapianoban pedig Burger Viktória és Szikriszt Jocipárosa varázsolt. Találkozunk április 13-án egyszerre két helyen: a Street Fashion és a Mom Park Vapianoiban. Részletek hamarosan…

Vári Adrienn - Szerkesztő